Ons kleuterteam

In onze Kleine Ibis maken Wendy en Lotte (kinderverzorgsters), Lies (instapklas), Ann (jongste kleuters), Sigrid (oudste kleuters) en Veerle (IK en JK) er samen met de kleuters een boeiend en actief jaar van.

Ons lagere schoolteam

Onze leerkrachten Sofie (L1), Evelien (L2), Elien (L3), Tilly (L4), Maaike (L5) en Sofie H. (L6) gaan met de kinderen iedere dag opnieuw heel wat leeruitdagingen aan. Jordi (L1, L2, L6) is de duizendpoot die verschillende klassen ondersteunt.

Onze Ibis in beweging

Dries laat alle kinderen genieten van bewegen tijdens het sporten.

Ons zorg- en beleidsteam

Samen zorgen voor een warme, krachtige school is ons doel. Samen met het hele team maakt An (directeur) van Ibis een warme school. Veerle (zorg) gaat samen met de leerkrachten na hoe zorgvragen een werkbaar antwoord kunnen krijgen.

Onze administratie

Onze organisatorische duizendpoten Inge en Kim zorgen voor een vriendelijk onthaal en de correcte afhandeling van alle administratie. Nikki is er op dinsdag en vrijdag, Kim kan je tweewekelijks op donderdag helpen.

Onze begeleiders

Ochtend-, middag- en avondopvang: Lucia, Hilde, Annemie en Christel geven alle kinderen een veilige ruimte om te spelen!

Onze nette Ibis

In een frisse, nette omgeving is het fijn om te zijn. Susannah en Viktoria zorgen er dagelijks voor.